top of page

4. ERCP KURSUS AALBORG

4. ERCP KURSUS AALBORG

4. ERCP KURSUS AALBORG

I samarbejde med Urban Arnelo, Karolinska, Stockholm og Fredrik Swahn, Lund, afholdes for 4. gang ERCP kursus i Aalborg.

 

Kurset henvender sig mest til dem med mindre ERCP erfaring, men mere rutinerede får erfaringsmæssigt også udbytte ved at deltage i kurset:

 

"Kurset er yderst veltilrettelagt og inspirerende. Selvom det primært henvender sig til endoskopører med mindre erfaring i ERCP får man også som mere erfaren stort udbytte. Specielt fik jeg mange tips til løsning af udfordrende momenter, og diskussionerne undervejs mellem de tre erfarne undervisere var meget inspirerende. Også min endo-sygeplejerske fik stort udbytte, specielt var det meget givende for os begge at bytte roller under de praktiske øvelser."

Mogens Harrits Jepsen, Overlæge, Leder af endoskopienheden, Herning.

 

Da kurset er intensivt og i internatform er der kun plads til 8 læger og 8 ERCP-assistenter. Foruden teoretiske forelæsninger og diskussioner, gives der praktiske tips og superviseret hands-on træning på 8 ERCP-modeller med kanylering, papillotomi, ballondilatation, stenekstraktion, plastikstent, metalstent, dobbelt-wire teknik, intraduktal exchange mm.

 

Tid: 2. - 4. september 2020

 

Sted: Comwell Hvide Hus, Vesterbro 2, 9000 Aalborg.

 

Transport: Det er nemt at komme frem til kursusstedet som er 300m fra Aalborg banegård, 4 km fra motorvejen, og der er 16 daglige fly forbindelser fra København (Norwegian og SAS). Der er ca 15 min i taxa fra lufthavnen.

 

Kursafgift: 8500 kr (Læger) og 5500 kr (assistenter) inklusiv 3 kursusdage, 2 hotelovernatninger, fuld forplejning og kursusmateriale.

Kursisterne afholder selv transportudgifter.

 

Kursusledelse: Urban Arnelo, Fredrik Swahn og Per Ejstrud.

 

Ønskes yderligere information eller tilmelding kontakt Per Ejstrud, Avanceret endoskopi, Mavetarmkirurgisk, Aalborg Universitetshospital: pee@rn.dk

Tilmelding inden 1. April 2020. Betaling inden 1. Maj 2020.

Man kommer kun i betragtning når en læge og en ERCP-assistent samlet tilmeldes som et ERCP-team.


 

Praktisk information

Dato

2. - 4. september 2020

Lokation

Comwell Hvide Hus, Vesterbro 2, 9000 Aalborg

bottom of page