Dansk Kirurgisk Selskabs persondata-politik

Senest opdateret: 23. september 2018

Formålet med Dansk Kirurgisk Selskabs persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter personoplysninger.
Dansk Kirurgisk Selskabs ambition er at minimere behandlingen af personoplysninger så meget som muligt og gøre det tydeligt, hvilke oplysninger vi behandler.
 

 

Hjemmeside og medlemskab

 

Indmeldelse i Dansk Kirurgisk Selskab foregår via Lægeforeningen. Som medlem af Dansk Kirurgisk Selskab opbevarer vi dit navn, din adresse, din e-mail og arbejdssted samt oplysninger om deltagelse i årsmøder, kurser og andre begivenheder afholdt af selskabet.

Desuden indsamles data til brug ved certificering i kolorektal kirurgi, bryst-kirurgi, ECV-kirurgi og akut-kirurgi. Derudover gemmes navne på pris-modtagere.

Ved udmeldelse fra Dansk Kirurgisk Selskab slettes oplysningerne fra medlemsdatabasen, men bevares fortsat på certificeringslister, lister over prismodtagere samt på årsmøde deltagelseslister.
 

 

Årsmødet og andre begivenheder afholdt af Dansk Kirurgisk Selskab


Ved tilmelding til årsmødet opgives den tilmeldtes navn, arbejdssted og e-mail. Disse personoplysninger bruges i forbindelse med arrangementet og opbevares af statistiske årsager efterfølgende.
Ved køb af billetter til årsmødet overføres disse fra Billetto til Dansk Kirurgisk Selskabs sekretariat. Al dataoverførsel sker på en SSL-sikret hjemmeside (https), så persondata ikke ender hos mellemmand.

 

 

Dine rettigheder


Når dine personoplysninger er registreret hos Dansk Kirurgisk Selskab, har du en række rettigheder, som Dansk Kirurgisk Selskab kan hjælpe dig med at varetage. Du kan kontakte Dansk Kirurgisk Selskab og få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, ligesom du kan få berigtiget eventuelle forkerte eller mangelfulde personoplysninger. Du kan også kontakte os, hvis du ønsker, at vi skal slette dine personoplysninger, at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at gøre indsigelse mod Dansk Kirurgisk Selskabs behandling af dine personoplysninger. Når vi behandler personoplysninger, baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. For at tilbagekalde samtykke til vores behandling af dine personoplysninger, bedes du kontakte os.

 

Cookies

danskkirurgiskselskab.dk benytter ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

Det er altid muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Kontaktoplysninger


Dansk Kirurgisk Selskab kan som dataansvarlig kontaktes med spørgsmål angående vores behandling af dine personoplysninger og ovenstående persondatapolitik:

 

Dansk Kirurgisk Selskab
c/o Rigshospitalet

Sekretariatet v. Gitte Frøsig Petersen/Kirurgisk klinik C, afsnit 212

E-mail: gitte.pia.petersen@regionh.dk

tlf.: 35 45 21 22 eller 22 51 97 96
 

 

Klageret


Ønsker du at klage over vores behandling af personoplysninger, kan du sende klagen på ovenstående mail, og vi vil hurtigst muligt behandle den. Du har også ret til at klage til Datatilsynet over Dansk Kirurgisk Selskabs behandling af dine personoplysninger. For yderligere information om hvordan du klager til datatilsynet henvises du til www.datatilsynet.dk

Oversigt

Sociale Medier

Nyheder

Kontakt

© 2019 Dansk Kirurgisk Selskab | Designet af WEB Designerne