top of page

Årsmødet 2023

Her finder du alle informationer om Årsmødet 2023. Vi er lige nu i planlægningsfasen og siden vil blive opdateret løbende.

Invitation

 

Kære medlem af Dansk Kirurgisk Selskab

Dansk Kirurgisk Selskabs bestyrelse har den glæde at invitere til årsmødet 2023, der finder sted fra torsdag den 16.11 til fredag den 17.11. I lighed med 2022 vil vi være i: The Hangar i Københavns Lufthavn
 
Fagområderne og Dansk Kirurgisk Selskabs uddannelsesudvalg har planlagt hovedparten af sessionerne og vi håber, det giver mulighed for interessante emner for såvel den specialiserede som den uddannelsessøgende kirurg. Igen i å
r har vi allieret os med vores sygeplejerskekollegaer, der vil planlægge en session med mange spændende programpunkter, som vi glæder os til at fortælle mere om.
 
Vi fortsætter succesen med fælles session med 2 minutters præsentation af poster, og igen i år har vi inviteret repræsentanter fra industrien til at præsentere deres breaking news indenfor udstyr med en kort fokuseret præsentation på 2 minutter.
 
Der holdes som vanligt generalforsamling i DKO og DKS torsdag eftermiddag.

Der åbnes for fremsendelse af abstracts i løbet af foråret. Dette annonceres via sociale medier og via mail til medlemmerne. Deadline for fremsendelse af abstracts er
15.09.2023. Abstracts skal fremsendes via hjemmesiden via knappen på denne side, når den er klar.

 

Vejledning om abstracts kan findes via dette link.

 

Årsmødeprogrammet kan findes på denne side, når det er klar. 

 

Årsmødet er en del af kernen i Dansk Kirurgisk Selskabs arbejde, med fagligt input og ikke mindst samling af kirurger på tværs af specialer, geografi og uddannelsesniveau.

Hotelbooking

 

DKS har reserveret et bestemt antal værelser på Comfort Hotel med rabat. Du booker dit hotelværelse via Choice.dk og under "tilføj din rabat -bookings kode" tastes bookingreference:

HDKS10

Gallamiddag

 

Der afholdes gallamiddag torsdag den 16.11.2023 kl. 19.00. Gallamiddagen finder sted i The Hangar, så man både kan nå generalforsamling og fest uden stress. Efter gallamiddagen er der dans og fri bar.

 

Vi glæder os til at se jer til en festlig aften. 

For udstillere

 

Udstillingen ved årsmødet arrangeres af Jan Nordkvist fra Conex. Klik på knappen nedenfor for at læse mere om udstillingen.  

bottom of page